X
تبلیغات
آشپزخانه گیاهی سیمین
آشپزخانه گیاهی سیمین
حاوی دستورات آشپزی گیاهخواری(وگان)

            

مواد لازم:

هویج

کلم بروکلی

گل کلم

کلم برگ

کدو

فلفل دلمه ای(دو رنگ)

پیاز

سیر ریز شده

بیبی کورن

لوبیا سبز

قارچ

فلفل قرمز چیلی

سس سویا

طرز تهیه:

(مواد بالا رو میتونید بسته به میل و ذائقتون در مقادیر دلخواهتون استفاده کنبد)

ابتدا کدوها و هویج را بصورت عرضی برش میدیم و بعد فلفل دلمه ای را که در دو رنگ مختلف خریداری شده بصورت نواری خورد می کنیم و بعد از آن کلم برگ ها رو به اندازه دلخواه ورقه ورقه می کنیم و هر کدوم از ورقه ها به سایزهای کوچکتری خورد می کنیم گل کلم و بروکلی رو هم به هر اندازه که دوست داریم جدا می کنیم.حالا همه مواد بالا رو از جمله لوبیا سبز و فلفل چیلی رو در بخارپز میذاریم البته قارچ و پیاز رو بخارپز نمی کنیم.

حالا در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و پیاز و سیر ریز شده را تفت میدیم و سپس قارچ رو با شعله متوسط طوری که قارچ خیلی هم آب نندازد با پیاز و سیر مخلوط میکنیم و مجددا کمی تفت میدیم.

حالا همه موادی رو که در بخارپز گذاشتیم و پخته شدند را به اضافه بیبی کورن به مواد در ماهیتابه اضافه میکنیم و به آنها کمی نمک و فلفل میزنیم و در روغن تفت میدیم و در آخر هم به آن سس سویا و روغن زیتون اضافه میکنیم و زیر آن را خاموش میکنیم.

این غذا رو میتونید با برنجی که کمی نرم باشه یعنی بحالت کته درست شده باشه میل کنید و یا اینکه خالی نوش جان کنید.کالری این غذا به خاطر مواد و نوع پختش زیاد نیست و در واقع یه غذای هلسی و رژیمی محسوب میشه

گیاهخوار باشید٬حامی محیط زیست باشید تا سیاره را نجات دهید...




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 توسط سیمین


 

شارژ ایرانسل

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

تفریح و سرگرمی

دانلود