X
تبلیغات
آشپزخانه گیاهی سیمین
آشپزخانه گیاهی سیمین
حاوی دستورات آشپزی گیاهخواری(وگان)

مواد لازم:

آرد                                        250 گرم 

روغن جامد گیاهی یا کره گیاهی 200گرم

پودر قند                                 250گرم

پودر نارگیل                             200گرم

هل یا وانیل به اندازه کافی

خلال پسته به اندازه کافی

 

طرز تهیه:

ابتدا رو غن و پودر قند را با همزن میزنیم تا حالت پوکی پیدا کنه، بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و در آخر هم پودر نارگیل و هل یا وانیل را با بقیه مواد مخلوط میکنیم.

حالا به موادمون حدود 8 ساعت استراحت میدیم تا به اصطلاح خودش رو بگیره و بعد از اون شروع به قالب زدن میکنیم حالا با هر قالبی که تو خونه دارید میتونید اینکارو انجام بدید.بعد از قالب زدن به سلیقه خودتون میتونید روی شیرینی ها رو با خلال پسته یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید تزئین کنید.

فر رو در دمای 250 درجه تنظیم میکنیم و شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در آن قرار میدیم.

شیرینی ما بعد از اتمام این زمان آماده است. میتونید به جای پودر نارگیل، از پودر گردو یا پودر بادام هم استفاده کنید درنتیجه یه شیرینی متفاوت دیگه با طعم گردو یا بادام خواهید داشت.

عید امسال پخت یه شیرینی خانگی وگان رو تجربه کنید.

منبع: کانون انسان پاک، زمین پاک

 

بیایید در سالی که در پیش رو داریم نگاه تازه ای به جهانمان داشته باشیم شفقت ما به حیوانات و تلاش برای ایجاد صلح و آرامش در زمینی که مال ماست محال است از چشم خدایمان دور بماند.بیایید قبول کنیم حیوانات هم حق حیات دارند و برای خورده شدن و آزار دیدن توسط ما انسانها آفریده نشدند و در آخر چشمها را باید شست...جور دیگر باید دید.......نوروز بر شما مبارک....




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه بیست و پنجم اسفند 1389 توسط سیمین



آدرس رستورانها و فروشگاه های محصولات گیاهی رو برای  دوستان گیاهخوار و غیر گیاهخوارم رو از وبلاگ خواهرم نوشتم. هر کسی که اطلاعات جدیدتری داشته باشه خوشحال میشم  به من اطلاع بده که لیست رو آپدیت کنم .لطفاْ برای اطمینان قبل از مراجعه به این مکانها حتماْ تماس تلفنی بگیرید و هماهنگ کنید .

انجمن گیاهخوارن ایران(رستوارن آناندا) :

پاسداران، بهستان دهم، اختياريه جنوبي، جنب مخابرات تلفن: 22556767 ، 22551352

رستوران خانه هنرمندان :

خيابان طالقاني، خيابان موسوي (فرصت)، باغ هنرمندان، رستوران خانه هنرمندان   تلفن: 88310462

فروشگاه گیاهی گوویندا :

خیابان كلاهدوز(دولت)، اختیاریه جنوبی، پلاك 26 تلفن: 22584621 خرید اینترنتی : www.etime.ir/veg

رستوارن چارمیز:  

خیابان انقلاب، چهارراه کالج، خیابان حافظ، کوچه البرز، پلاک 2 تلفن: 66498510

وب سایت : www.charmys.ir

رستوارن زمین :

 شهرک غرب، فاز 5، خیابان سیمای ایران، مجتمع مسکونی پردیسان تلفن : 88373924

وب سایت: www.zaminveganfood.com

غذا و دمنوش های گیاهی دارچین :

 لواسان، شورکاب، پاساژ هدیش، طبقه دوم، شماره 38 تلفن: 26550935

تغذیه طبیعی خامگیاهخواری:

انتهای شمالی اشرفی اصفهانی، خیابان معین، خیابان کوهسار چهارم شرقی، پلاک 10، طبقه دوم   تلفن: 44820720 –  09121164728  یکشنبه و دوشنبه ساعت 12 الی 21 پنجشنبه و جمعه ساعت 12 الی 18 بعدازظهر www.iranrawvegan.com         

اسنک گیاهی ساج :

اصفهان، خیابان نشاط، جنب بانک صادرات تلفن: 09133257194

فروشگاه محصولات گیاهی طبیعت :

اصفهان، خیابان استانداری، حدفاصل استانداری و نشاط، خیابان فرشادی، نبش بازارچه حسن آباد تلفن: 2230263 

فروشگاه محصولات وگان اصفهان:

فعلاً فقط سفارش تلفنی، به مدیرت خانم محمدی تلفن: 09131021801  

رستوران گیاهی کلبه محبت رشت

  رشت- خیابان رشتیان نبش خیابان16  شماره تماس: 09111361151

رستوران و فروشگاه گياهي گويندا  اهواز:

كيان پارس، جنب سينما هلال احمر تلفن 3362260

فروشگاه سویا و شیر سویا  :

کرمان، خیابان 24 اذر، كوچه 46، پلاك 51، درب دوم  

فروشگاه محصولات گیاهی سوما :

 تهران- تهران نو- خیابان بلال حبشی- بعد از صائب تبریزی- پلاك 60-تلفن: 77472810

مطب و کلاس دکتر بسکی :

 تهران میدان انقلاب ، کوچه رشتچی ، پلاک 26 تلفن 66433161 سه شنبه از ساعت 12 الی ۱۵

پیتزا گیاهی جوانه:

 کرج مهرویلا، میدان معلم، جنب بانک تجارت تلفن:2612751001

رستوران گیاهی کلبه محبت مشهد:

 بلوار وکیل آباد، وکیل آباد ۳۵ بعد از چهار راه اول تلفن: 09155179221 و 8690334

فروشگاه  " محصولات گیاهی طبیعت " :

شیراز - میدان معلم - ابتدای فرهنگ شهر دست راست بعد از درمانگاه دندانپزشکی پارس باشگاه یوگا پردیسان تلفن 6315684-0711 و 09388051513

فروشگاه گیاهی سومای نوشهر:

نوشهر، خیابان سعدی، انتهای، بلوار سعدی، سمت راست،پاساژ منصوری،فروشگاه سوما

تلفن:3258374-0191  موبایل:09119934104 

 فروشگاه محصولات گیاهی زمین:

ارومیه- بلوارمولوی 2،بلوارفردوسی 1،بعدازکوچه شماره 3،پلاک 75 تلفن:3670227-0441

رستوران گیاهی،فروشگاه شیرینی و محصولات گیاهی طعم طبیعت :
 

سیرجان- خیابان ابومسلم کوچه شماره 5 مرکز تغذیه سالم.تلفن: 09131420647 آقای منصوری

فروشگاه سلامت:

آدرس : تهران ، سعادت آباد، سرو غربی، خیابان بخشایش، پلاک 28   تلفن : 22099019

رستوران گیاهی خانه:

آدرس: مشهد - هاشمیه 28 - پلاک 36- تلفن:۸۸۴۰۹۰۱-۰۵۱۱ آقای محمد قائم پناه

فروشگاه محصولات وگان گیل وگ رشت:

فعلاً فقط سفارش تلفنی، به مدیرت آقای  محسن آبادیان تلفن: 09336180500

 

منبع:يادداشتهاي روزانه يك گياهخوار

گیاهخوار باشید، حامی محیط زیست باشید تا سیاره را نجات دهید...




نوشته شده در تاريخ یکشنبه بیست و دوم اسفند 1389 توسط سیمین



مواد لازم:

سوسیس وگان یک بسته شش تایی

سیب زمینی دو عدد متوسط

پیاز سه عدد

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

آب لیمو، ادویه، فلفل و نمک به میزان لازم

طرزتهیه:

ابتدا پیازها را بصورت حلقه ای خورد و آنها را در روغن سرخ میکنیم تا رنگشان طلایی شوند.قبل از اینکه پیازها کاملاً سرخ شوند سوسیس های وگان را که بصورت حلقه، حلقه برش دادیم را به آنها اضافه میکنیم تا هر دو با هم سرخ شوند.سپس نمک، ادویه و فلفل قرمز را به اندازه دلخواه به آن اضافه کرده و کمی با مواد تفت میدهیم.

در ظرفی جداگانه یک قاشق رب گوجه را با کمی آب و آب لیمو مخلوط میکنیم تا سس غلیظی بدست آید. میزان استفاده از آب لیمو بستگی به سلیقه خودتون داره که چه میزان ترشی دوست دارید.

سس را به مواد بالا اضافه میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شوند.

در آخرسیب زمینی ها را که از قبل آب پز کرده و پوست آن را هم گرفته ایم، به اندازه همان سوسیس ها کمی بزرگتر خورد می کنیم و با موادمان مخلوط میکنیم.درب ظرف را می بندیم و با یک حرارت ملایم میگذاریم حدود ده دقیقه روی اجاق بماند سپس زیر آن را خاموش و سرو میکنیم.

بعضی ها سیب زمینی را بجای آب پز سرخ میکنند.به این صورت که آن را بصورت نگینی خورد کرده و سپس سرخ میکنند و مثل دستور بالا نهایتاً به مواد اضافه میکنند.این بستگی به سلیقه خودتون داره ولی در اصل سوسیس بندری با  سیب زمینی آب پز درست میشه.

همونطور که از اسمش پیداست این یک غذای جنوبیه که معمولاً به اون فلفل زیادی هم میزنند تا تند بشه.فکر میکنم درست کردنش هم به زمان زیادی احتیاج نداشته باشه.

سوسیس و کالباس گیاهی رو میتونید از فروشگاههای گیاهی نزدیک به منزلتون خریداری کنید.

آدرس به روز شده همه فروشگاههای گیاهی رو در پست بعد خواهید دید.

گیاهخوار باشید، حامی محیط زیست باشید تا سیاره را نجات دهید...




نوشته شده در تاريخ یکشنبه پانزدهم اسفند 1389 توسط سیمین



مواد لازم:

کاهو                   اعدد

خیار                   ۴عدد

گوجه فرنگی       2عدد

تربچه                 4عدد

پیازچه                ۱عدد

هویج کوچک        1 عدد

نان لواش یا پیتا    1عدد

دانه انار             2قاشق مرباخوری

مواد سس سالاد:

سماق               2قاشق مرباخوری

آب لیمو             4قاشق غذاخوری

روغن زیتون       4قاشق غذاخوری

رب انار               2قاشق مرباخوری

نمک و کمی سبزیجات معطر

 

طرز تهیه:

کاهو، خیار و گوجه فرنگی را بصورت درشت خورد میکنیم و هویج را هم رنده میزنیم.تربچه باید ورقه ای خورد شود و پیازچه حلقه حلقه شود.

همه مواد بالا را با هم مخلوط میکنیم و دانه های انار را هم به آن اضافه میکنیم.حالا نانها را بصورت مربعی برش میدهیم و در روغن سرخ میکنیم و یا بصورت گریل آنها را برشته میکنیم تا رنگشان قهوه ای کمی تیره شود و میگذاریم تا خنک شوند.

سس این سالاد ترکیبی از آب لیمو، رب انار، روغن زیتون, سماق و نمک میباشد که همه را با هم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.

درآخر نانهای برشته شده را به سالاد اضافه میکنیم و در صورت دلخواه به آن سبزیجات خشک معطر هم اضافه میکنیم و برای تزیین هم چند عدد زیتون وبرگ نعنای تازه روی آن میچینیم.

این سالاد یک سالاد لبنانی است که معمولاً در همه منوهای رستورانهای لبنانی پیدا می شود و خیلی هم پرطرفدار است.

اونایی که رژیم دارند و شب ها فقط به خوردن سالاد تنها افاقه میکنند میتونند برای تنوع فتوش رو جایگزین سالاد فصل کنند و طعم جدید این سالاد لبنانی رو امتحان کنند.مخصوصاً سس این سالاد به دلیل داشتن سماق و رب انار بی نظیر است.




نوشته شده در تاريخ دوشنبه نهم اسفند 1389 توسط سیمین


 

شارژ ایرانسل

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

تفریح و سرگرمی

دانلود